Trendin az iskolapadban

By | Divat

Mintha még csak most került volna fel a táblákra a VAKÁCIÓ! szó, máris eljött a szeptember elseje. Mindenhol meggyötört arcú, iskolatáskát cipelő fiatalok igyekeznek, hogy időben beérjenek az óráikra. Az iskolai kötelezettségek azonban nem azt jelentik, hogy a szuper trendi cuccokról is le kell mondanod! Most elmondjuk, mit viselj idén ősszel, ha igazán divatos szeretnél maradni! Read More

DIY iskola füzet ötletek

By | Divat, Trend
Hogy legyen is kedved az iskolapadban ülni, fontos, hogy olyan holmikkal vedd magad körbe, amik felvidítanak. Különösen igaz ez az iskolai szerekre, mint a ceruzák, tollak, füzetek, iskolatáskák. Összeszedtünk néhány szuper DIY ötletet, amit ha kipróbálsz, nem csak mosolyogni fogsz, ahányszor csak rájuk nézel, hanem olyan füzeteid lesznek, amilyen senki másnak az osztályban!

Read More

5 könyv a hűvösebb napokra

By | Divat, Trend
Az ősz legjobb napjai azok, mikor egy nagy bögre teával bekuckózhatunk otthon egy meleg pléd alatt. Mi kell még ehhez? Természetesen egy jó könyv, ami kikapcsol minket. Minden évszakban megvannak a saját kedvenceink, így ha relaxálni támad kedved, mi ezeket ajánljuk!

Read More

csepel-szülinap-ver03

By | Program

2 Éves a Kultik Csepel! Ünnepelj velünk, egy fergeteges minimoziünneppel!

Második születésnapja alkalmából különleges meglepetés sorozattal készül a Kultik Csepel!

Augusztus 31 és szeptember 2. között minden mozijegyet kedvezményes 1000-os áron vásárolhatsz meg!

Ráadásul, ha a Kultik Csepelben moziztál, részt vehetsz a sorsoláson is, hogy Tied legyen a több mint 100 értékes mozis ajándék egyike. A játékban való részvételhez nem kell mást tenned csak a film végén, ráírni a mozijegyed hátoldalára nevedet, e-mail címedet, és az irányítószámodat, ha mindez megvan, akkor dobd be a Kultik Csepel születésnapi gyűjtőládájába, és készülj, hátha rád mosolyog a szerencse.

Játék időtartama: 2018.08.30-2019.09.02.

Sorsolás: 2018.09.03.

Akkor sem kell aggódnod, ha közben megéheznél, mert a Kultik Csepel, szuper születésnapi menüvel vár a három nap alatt!

Mozizz, játssz, és nyerj a 2 éves Kultik Csepellel!

Read More

Vibráló tincsek könnyen és gyorsan

By | Divat, Trend
Fénykorát élik a harsány, természetestől távol álló vibráló frizurák. Gyönyörű türkiz árnyalatok, indigókék és magenta. Csupán néhány szín, amivel manapság találkozhatunk az utcán. Egy-két évvel ezelőtt még igen szokatlan volt a színesre festett haj, és csak nagyon kevés helyen lehetett hozzá megtalálni az eszközöket. Szerencsére ma már minden drogériában fellelhetőek ezek. Hogy mit érdemes a polcról a kosárba tenni? Eláruljuk, melyiket miért érdemes választani!

Read More

Nyári-őszi szoknyatrendek

By | Divat
Fullasztó hőség majd indiánnyár. Az elmúlt évek tapasztalatai szerint idén is ez vár ránk. Hogy túléljük a hőséget, mindent kipróbálunk, az pedig sajnos nem lehetőség, hogy hónapokig ki se mozduljunk a klíma alól. Ilyenkor kerülnek elő a szuper szoknyák, amelyek bárhol, bármikor megállják a helyüket. Lenge, könnyű anyaguknak köszönhetően mi lányok jobb helyzetben vagyunk, mint férfi társaink. Hogy milyen trendeket követhetsz idén szoknya-fronton? Mutatjuk!

Read More

Nyári akciók ameddig a szem ellát!

By | Divat
50%-os leértékelés! Kell ennél szebb figyelemfelhívás, amit a bolti alkalmazottak kitehetnek a kirakatba? Persze, hogy nem. Biztosan te is ismered azt az érzést, ami akkor tör rád, mikor megtorpansz egy kirakat előtt az akciós felirat miatt. Fejben gyorsan kikalkulálod, hogy az albérlet, a buszjegyek és a rezsi mellett mennyit költhetsz el abban a boltban, abban a pillanatban. Hiszen egy ilyen akciót nem szabad kihagyni! Vagy mégis? Nem, dehogy!

Read More

Strandfrizurák, amiket ki kell próbálnod!

By | Divat
Biztosan neked is van olyan fotód, amin nem túl kecsesen kecmeregsz éppen ki a medencéből, az arcod merő szenvedés, a vállad már rég leégett, és a hajad olyan szénaboglya, mintha csak rajzolva lenne. Anyukád persze azt mondja, csodás vagy, pedig tudod az igazat: készült már rólad jobb kép is. No, a haj problémán nagyon egyszerűen lehet segíteni. Összeszedtünk néhány olyan idei strand-frizura trendet, amivel a hajad már tuti rendben lesz.

Read More

Legyen a te körmöd idén a legtrendibb!

By | Divat
Biztosan nem vagyok egyedül azzal, hogy az egyik első dolog, amit megnézek valakin, az a körme. Nagyon sok mindent elárul egy emberről, hiszen megsúgja, mennyire adunk a külsőnkre, mennyire vagyunk visszafogottan vagy épp kihívóak, és árulkodó még a személyiségünkről is. Nyaranta pedig még a fantáziánkat is elengedhetjük, hiszen a körmök lehetnek vidámak, bohókásak és mintásak. Különösen a nyaralás alatt. Most összegyűjtöttünk néhány olyan tippet és trendet, amivel nem nyúlhatsz mellé az idei, nyári köröm-divatban.

Read More

37. FUT A CSEPEL

Bevásárlóközpontunk ismét regisztrációs helyszínül szolgált Csepel egyik legnagyobb közösségi eseményének, a Fut a Csepel rendezvénynek. Megtalálod magad videónkban? Kattintás után kiderül!