A tél elmúltával nem csak a gardróbunkat, a cipőinket, hanem a kiegészítőinket is lecseréljük. A ruháinkhoz színben és anyagban is passzoló darabokat választunk, amik tükrözik a hangulatunkat és összhangban állnak az időjárás, a természet változásásával. Hogy mik lehetnek ezek a kiegészítők? Mutatunk néhány tippet.

KALAP/SZALMAKALAP

Nem csak a napsugaraktól véd meg, de szupertrendi kiegészítő is lehet egy nyári szalmakalap. Nem kell megijedni, nem arról a típusról van szó, amiben még nagyszüleink permetezték a gyümölcsfákat és gyomlálták a kertet. Ezek már igazán menő darabok, számtalan fazonban és színben megvásárolhatók, a klasszikus stílustól egészen a fesztiválozós darabokig. Ha pedig megszerettük, érdemes többet is beszerezni, hogy tudjuk váltogatni.

KENDŐ, SÁL

Tavasszal és nyáron sem kell lemondanunk a kendő vagy sál használatáról. Válasszunk vékony, lenge, nyári anyagból készült darabokat, és garantáltan ki fogjuk tudni használni ezeket. Melegebb napokon kardigán, kabát helyett a vállunkra teríthetjük, de hűvösebb tavaszi estéken bőrdzsekivel kombinálva a nyakunk köré tekerve is remek szolgálatot tesz majd.A kisebb méretű kendő pedig kiegészítőként nemcsak a nyakunkban kaphat helyet, hanem köthetjük a táskánkra, csuklónkra, hajunkba vagy akár öv helyett is használhatjuk.

TURBÁN

Turbán szerencsére már nem csak törölközőből készíthető, hanem szebbnél szebb darabokat találunk előre elkészítve a boltok polcain. Ezek felkötésével nem kell bajlódnunk, hiszen csak egy rejtett gombbal vagy tépőzárral rögzíthetjük. Ilyet viselve nagyon különleges, egyedi stílust érhetünk el és biztosak lehetünk benne, hogy amerre járunk figyelő tekintetek követik majd a megjelenésünket.

HAJPÁNT

Aki úgy érzi, hogy nem elég bátor a turbán viseléséhez, de mégis szeretné feldobni valami különlegessel a megjelenését, annak jó választás lehet a hajpánt. A hajpántot több féle módon lehet viselni, ki kell tapasztalni, hogy kinek mi a kényelmes, így ez a kiegészítő nem csak praktikus lehet, hanem fel is dobja a megjelenésünket a mindennapokban.

CHOKER

Újra hódít a choker, vagyis a nyakörv. Ez nem más, mint egy vastag nyaklánc, ami szorosan a nyakunkra simul. Készülhet a legkülönfélébb anyagokból. Lehet bársonyból, bőrből, fémből, műbőrből. Önmagában is mutatós, de fel lehet dobni medállal vagy különböző függőkkel.

CLUTCH

A clutch leginkább a hétvégi viseletünk kiegészítője lehet, de tágasabb, nagyobb változata akár hétköznap is használható. Ez a pénztárca vagy annál picit nagyobb méretű táska ma már annyi stílusban található meg az üzletekben, hogy mindenki tud olyat választani, ami ragyogó társa lehet akár a mindennapokban, de egy-egy különlegesebb darab a tavaszi, nyári estéken társunk lehet.