Category

Könyv

A legromantikusabb regények

By | Könyv
Bármennyire is izgalmas egy olvasmány, egy szerelmi szál még jobban feldobja a történetet. Talán mi is szívesebben nyúlunk romantikus témájú regények után a téli időszakban, hiszen keresve sem találhatnánk ennél jobb alkalmat arra, hogy egy puha takaró alá bevackolva a kedvenc kanapénkon olvassuk szeretett love storynkat. Természtesen ebben a témában is igazán széles a kínálat, akár a régi, klasszikusok közül szeretnénk választani, akár valami modernebb könyvet emelnénk le a polcról. Nekünk ezek a kedvenceink:

Read More

kiemelt

Olvasnivalók a Libritől

By | Könyv
Mi lehet az, amihez a következő jelzők passzolnak? Édes, egészséges, szerelmes, történelmi, romantikus, divatos.

Természetesen a könyvek. No persze nem egyetlen műről van szó. Lássuk mit ajánl könyvfogyasztásra a Libri januárban.

Read More

könyves cikk előnézet

Év eleji könyvajánló

By | Könyv
Az ünnepek elteltével talán picit több időnk jut magunkra, az olvasásra. A hideg, borongós téli napokon jól esik egy bögre forró kakaó mellett elmélyülni egy izgalmas könyvben, amelyekből most  is bőven akad a boltok kínálatában.

Read More

libriakcio

2+1 Libri akció

By | Könyv

Új év, új könyvek 2+1 akció

libriakcio

A Libri Kiadói Csoport, a Jaffa Kiadó és a Scolar Kiadó közel 3000 könyvcíme közül válogathat.
Bármely három, azonos színű matricával jelölt könyv vásárlásakor a legalacsonyabb árú kötetet ajándékba adjuk. Vásárlás során mindhárom könyvet tegye a kosárba, fizetéskor a legalacsonyabb árú kötetet ajándékba kapja tőlünk.
A Libri Kiadói Csoport könyvei sárga, a Jaffa Kiadó és a Scolar Kiadó könyvei türkizkék matricával vannak ellátva. Ajánlatunk 2016. december 28. és 2017. január 31. között érvényes.