Hamarosan vége az iskolának, nyakunkon a strandszezon. Fel tudjuk még venni a tavalyi darabokat? Vagy érdemes új kincsekre vadászni idén? Mutatunk néhány tippet, miben lehetsz idén igazán trendi a strandon. Bikinik, fürdőruhák és strandkiegészítők, amelyekben magadra vonzod a tekintetet.

BAYWATCH STYLE

A divatban jellemző, hogy a tervezők a régebbi korokból inspirálódnak, visszanyúlnak az időben, és egy-egy ikonikus darabot újra gondolnak. Idén ilyen a baywatch stílus. Már nem csak pirosban, hanem sárgában, zöldben is megtalálod az üzletek polcain a Pamela Anderson ihlette darabokat. Ha nem strandon viselnéd, akkor húzz hozzá egy rövidnadrágot, és viseld baseball sapkával.

FELIRATOS, VIRÁG NYOMATOS FÜRDŐRUHA

Az egyberészes dresszeken szereplő szlogenekkel magunkhoz, egyéniségünkhöz igazíthatjuk a fürdőruhánkat is. Ki-ki a maga egyéniségének megfelelő darabot megtalálja a boltok kínálatában. Ha szeretnénk színesebb darabokat, akkor válasszunk virágmintás dresszt, amiben most igazán csajosak és menők lehetünk.

NYAKBAN MEGKÖTŐS BIKINI, FÜRDŐRUHA

Aranykorát éli a nyakban megkötős fürdőruha és bikinifelső. Ez nagyon előnyös lehet a kisebb idomokkal megáldott lányoknak. Ennek a fazonnak számtalan variációja létezik, melyek közül kiválaszthatjuk azt, ami számunkra a legelőnyösebb. Akár lehet csipkével kombinált darab, de ha valami különlegesre vágyunk, akkor válasszuk a bársonyból készült fürdőruhát. A kívánt hatás garantáltan nem marad el.

VIRÁGOS KENDŐ

Az idei strandszezonban sem maradhat el a kendő, mint kiegészítő kellék. A nagy, trópusi virágminta nem csak a fürdőruhán, bikinin köszön vissza, hanem magunkra is tekerhetjük. A kendő pedig nem csak a strandon, tengerparton tehet jó szolgálatot, hanem a hűvösebb estéken is kitűnő választás lehet, ha magunkkal visszük.

PONCSÓ, SZARONG

Aki idegenkedik a kendőtől, nem tudja hogyan viselje, azoknak érdemes a poncsót vagy a szarongot választani. Ezekkel nem kell bajlódni, nem kell kötözgetni, csak magunkra kell kapni. Válasszuk a nagyon könnyű, légies, nyári anyagból készült darabokat, amik jól szellőznek, levegőznek.

STRAND TÁSKA

A hagyományos, gyékény strandstáska mellett most szuper trendi a hátizsák is. Ez készülhet textilből, bőrből, műbőr anyagból, pamutból. Ha ilyet választunk, akkor figyeljünk arra, hogy kifejezetten strandra készült, vízálló, és könnyen tisztítható darabot vásároljunk, hiszen könnyen előfordulhat, hogy a napolajat, naptejet vagy akár a homokot kell eltávolítanunk.

PAPUCS

Az espadrilles cipőt papucs változata is megjelent már a boltokban. Ezek kiválóan alkalmasak strand viseletnek is.  A vastagabb talpú változata még optikailag is előnyös, hiszen nyújtja a lábunkat. Törekedjünk a természetes anyagból készült darab választására, hogy lábunk szellőzzön, így ideális választás lesz a melegebb hónapokra.